Om FashionForest.dk

Få det bedste inden for nutidig dansk og international mode online

FashionForest.dk har samlet det bedste udvalg fra de største mode-webshops i Skandinavien – heriblandt Zalando, Boozt og Stylepit. Det betyder, at du har direkte adgang til titusindvis af de bedste produkter inden for tøj, sko og accessories fra de mest populære danske og internationale brands på et sted. Så enhver udfordring med at finde præcis den skjorte, kjole, bukser eller sko du leder efter bør nu være ovre. På FashionForest.dk kan du tilmed nemt og hurtigt søge og sortere på brand, pris, størrelser og kategorier. Gå på opdagelse på Fashionforest.dk og oplev hvordan online shopping kan være en sand fornøjelse.

Hurtig levering og sikker returnering

Handler du via FashionForest.dk vil du få din ordre tilsendt direkte fra de webshops, som vi arbejder med. Du nyder altså de samme leverings- og returneringsbetingelser som disse webshops normalt har. Desuden har du direkte adgang til samme kundeservice. Du kan således føle dig helt tryg og sikker ved at handle via FashionForest.dk. Du kan naturligvis også altid kontakte FashionForest.dk direkte via kontaktformularen.

Baggrund

FashionForest.dk er stiftet i 2016 og har i dag omtrent 200.000 produkter online på siden. FashionForest.dk beskæftiger i dag 6 fuldtidsmedarbejdere på hovedkontoret, som er beliggende i Kødbyen i København. Desuden har FashionForest.dk et satellitkontor i Bangkok, hvorfra tre danske fuldtidsmedarbejdere har base. Herfra arbejdes primært på FashionForest Hong Kong. Nyeste skud på stammen af sites er FashionForest Sverige og der kommer flere markeder til. Teamet vokser hurtigt, og vi er altid på udkig efter dygtige og dedikerede kollegaer. Så hvis du brænder for e-commerce eller mode eller måske begge dele så tøv ikke med at kontakte os. Er du studerende vil det måske være interessant for dig at søge en af vores halvårlige praktikantstillinger. Se alle ledige stillinger.

Velkommen til FashionForest.dk