Decadent Tasker

Det københavnske brand Decadent laver lædertasker til kvinder i mange forskellige modeller og farver. Er du på udkig efter en taske i læder, som holder til brug, og som du kan bruge til hverdag, er FashionForest det rette sted at lede iblandt Decadent tasker.

Den kendte working bag

Decadent fik en plads i de danske kvinders hjerter med deres working bag. Siden dengang har Decadent produceret mange flere modeller, og er nu blevet et af de mest populære brands på det danske marked, når det gælder lædertasker.

Den første taske var oplagt til hverdagsbrug, fordi den havde god plads. Og netop dét kendetegner de fleste Decadent tasker. Alle modeller er rummelige, og har plads til alle de ting, man har brug for i løbet af en dag.

Tasker til alle formål

Leder du iblandt vores udvalg af Decadent tasker, vil du opdage, at brandet producerer tasker til alle formål. Deres håndtasker er velegnede til hverdagsbrug, mens deres clutches og skråtasker er ideelle til en by- eller shoppingtur. Har du brug for en stor taske, er Decadent Big Turn Around Bag eller Decadent Plain Tote et oplagt valg.

Decadents store popularitet skyldes blandt andet, at de laver tasker i læder, hvilket både er et slidstærkt og flot materiale. Læder går aldrig af mode, og så holder det sig pænt længere end mange andre materialer. Derudover giver det et stilet udtryk, går aldrig af mode og er med til at sætte prikken over i'et på et hvilket som helst outfit.

Klassisk eller anderledes? Stor eller lille?

Hvis du er på udkig efter en Decadent taske, har du sikkert en masse spørgsmål, om hvad du skal vælge ud fra. Da udvalget er enormt, kan det derfor virke uoverskueligt, når du vil finde en model, der passer til dig. Der findes både klassiske tasker i sort og brun og modeller i lyserød, lyseblå og sand, som skiller sig ud fra mængden.

Decadent tasker dækker også alle størrelser. Vælg en lille clutch, hvis du skal i byen og en større, hvis du har brug for at have din computer, bøger eller noget tredje med dig rundt. Når du bruger en Decadent taske, vil du opleve, at dit outfit bliver mere klassisk, stilet og feminint.

Læs mere

Decadentx
Shop By
Kategorier
Brands (1)
Farver
Størrelser
Pris
0,00 kr-0,00 kr
Sortér efter
  • Nyeste
  • Højeste rabat
  • Lavest til højeste pris
  • Højeste til laveste pris
Filtrer efter(1)
Sortér efter
Beklager, vi kunne ikke finde de produkter du ledte efter.